Na maturalac smo ošli 23.8.2014. u 8:00 sati. Išli smo 8a i 8b, tijekom putovanja nam je bilo jakozanimljivo. Pjevali smo, smijali se, družili, slikali, jeli, spavali i zabavljali. Trebalo nam je 3 sati da dođemo do Klisa na kojem smo naučili kako su živjeli ljudi prije nas na tom području. Imali smo i slobodno vrijeme, a tada smo se podjelili u 2 grupe i dok je jedna glupa razgledavala Klis, druga j012122-1233846976e gađala luk strijelom i onda obrnuto. Bilo je lijepo ali je bilo jako vruće.

Kada smo napokon došli u Zaostorg,nakon 3 sata vožnje, dočekali su nas animatori i onda smo pješice gurajući naše kofere, došli do Hostela. Odmah smo se smjestili u sobe i bili smo jako uzbuđeni. Sa nama je bilo još 4 škola iz Gole,Koprivnice,Generalskog Stola i Rakovice. Sprijateljili smo se sa svima, a najviše sa dečkima iz Gole.

Prvi dan maturalca smo se smjestili u sobe i razgledavali Zaostrog, oni koju si htjeli mogli su se otići kupati, a oni koji nisu htjeli bili su u sobama i družili se. Navečer smo išli u disko u kojem je bilo predobro, plesali smo i pjevali do 11 sati, i onda smo morali ić u sobe i spavati jer su animatori bili jako strogi.

Drugi dan smo ujutro imali tjelovježbu, na koju se nikome nije dalo ići. Kasnije smo razgledavali rijeku Neretvu. Bilo je zanimljivo i jako lijepo. Navečer smo opet iši u disko i igrali smo razne igre, bilo je super.

Treći dan smo ujutro išli u Dubrovnik. Bilo je dosadno i nije nam se dalo ništa razgledavati i slušati pa sNeretva_at_Mostar2mo ranije otišli u hostel.

Četvrti dan su dečki imali nogometnu utakmicu, nije baš dobro prošlo pa su se posvađali sa suparnicima. Kasnije smo se svi plakali jer smo si rekli šta mislimo i šta nas smeta.

Peti dan smo se ujutro spremili i do 1 smo bili u hostelu i onda smo otišli. Na putu do doma smo još išli u Split, i onda smo do ponoći došli doma.

Leave a comment